Известие

Collapse
No announcement yet.

Съдомиялна машина :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
    направо съм диамантена мина с залежи спрямо твоят хумор колега ЕН,е спирали са ме много пъти в виж долу в "наказани потребители" що искаш да ме видиш в тоя раздел прав в ъгъла с вдигнати ръце и лице към стената и до мен съдомиялна с мръсни чиний.
    Ако трябва да бъда откровен - изобщо не искам да те виждам, но човек не знае какво ще му поднесе живота.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

натъжаваш ме на празниците недей бъди добричък.е колко са ми го казвали и на живо и в нета и родителите ми,да не ме сънуваш сега да се въртиш на сън те преследват рибарски кошмари,ще му измия чинийте един път на колегата VFTI че му оспамихме темата а ти му занеси на ръце съдомиялната до тях за наказание.

Comment

натъжаваш ме на празниците недей бъди добричък.е колко са ми го казвали и на живо и в нета и родителите ми,да не ме сънуваш сега да се въртиш на сън те преследват рибарски кошмари,ще му измия чинийте един път на колегата VFTI че му оспамихме темата а ти му занеси на ръце съдомиялната до тях за наказание.

Модераторите могат с чиста съвест да изтрият диалога между нас.
        sigpic

Comment

дам,да не се скараш на жена ти сега че чушките не са хубави или сърмите кисели и питката глетава,нали не си домашен терорист да си го изкарваш на близките по празниците че някой от форума не иска да има съдомиялна.

Comment

дам,да не се скараш на жена ти сега че чушките не са хубави или сърмите кисели и питката глетава,нали не си домашен терорист да си го изкарваш на близките по празниците че някой от форума не иска да има съдомиялна.
            Май няма какво да си кажем повече и започваме да се повтаряме - ти си над тези неща с машините, то това е ясно.
            sigpic

Comment

подържай огъня дъ'ге що че одим на госке дъ'ге заран че ти обръщам внимание д'ге весели празници д'ге

Comment

Иииииии най-после развръзката След много чудене и маене и след надеждите, че след нова година ще има някаква промяна в цените и нещо отстъпки, в крайна сметка в неделя вече казах "Стига" влязох в най-близкия технополис(на 200м. от у нас) и купих това прекрасно BEKO DSFN1530 --> http://www.technopolis.bg/b2c/detail...BEKO-DSFN-1530
                Не успях да си ползвам 7те % отстъпка в техномаркет, ама и не намерих подходяща оферта.

Какво да кажа. Огромна е, добре че имам доста място.

Направих първото миене и се справи добре на 50градуса и 1час миене. Това е със съдовете на снимката.

Сега сложих една загоряла тава на 30градуса и 30мин. програма, но не успя да се справи с нея. Сега ще видя как ще е с 2 часова програма и на 70градуса. дали ще я изчисти

За момента изгърмях 3 таблетки Финиш,куантум- имам 10подарък. От RODA купих някакви на нейната си марка 5в1 за 7лв. 30таблетки и ще пробвам и с тях.

Ще пиша и още ама и в други постове Това е да ми/ни е честита, а за догодина си пожелавам сушилня
                Attached Files
                Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                by RUBIG service

Comment

Да ти е честита и да сте живи и здрави да си я ползвате!!!
                  Не очаквай чудеса по отношение на загорелите съдове - няма да ги измие, защота специално тях трябва малко да се тръкнат на ръка за да се махне наслоеното.
                  Предстои ти наслаждаване на удобството и ще си спомняш с умиление как си търкал на ръка и как са стояли купища съдове, чакащи да бъдат измити и подсушени.
                  За сушилнятя важат същите правила - голямо удобство, но ако има възможност първо прането малко да го лъхне въздуха на терасата. Машината ще свърши работа и без терасата, но с повече енергия и ангажимент от хората в процеса на сушене.
                  Ще им хваненете особеностите на машините.
                  sigpic

Comment

Честито,
                    удобсвото е готино нещо,а догодина и сушилня !

П.П.
                    Като си купих сушилня се накефих много яко,вече не се занимаваме с глупости. Жената преди това ме екплоатираше
                    Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                    159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                    NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Чак сега виждам темата
                      Честито,Венци Голямо удобство е
                      Мога да ти препоръчам препарати
                      На мен най-много ми харесват таблетките на DM (Denk mit-чудесно измиват ! Има и гланц от същата серия,но напоследък не го намирам във веригата
                      Ако случайно решиш да използваш някоя от популярните марки,най-добре си я купи от магазин,където внасят стока директно от Германия(например тукКачеството на продуктите които се продават там,просто няма база за сравнение с аналозите които са произведени за Източна Европа
                      Това важи не само за продуктите за съдомиялна,а за всичко(прахове,препрати за почистване,шампоани,паста за зъби и т.н )
                      п.п.
                      Цените не са по-високи
                      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                        Ч
                        Ако случайно решиш да използваш някоя от популярните марки,най-добре си я купи от магазин,където внасят стока директно от Германия(например тукКачеството на продуктите които се продават там,просто няма база за сравнение с аналозите които са произведени за Източна Европа
                        Това важи не само за продуктите за съдомиялна,а за всичко(прахове,препрати за почистване,шампоани,паста за зъби и т.н )
                        п.п.
                        Цените не са по-високи
                        Честито за миялната. Кажи честно сега- спестява ли ти време?

Това за различното качество обаче са митове и легенди. Качеството е едно и също, особено след като всички сме в европейската общност. Нали си представяте, как продукт предназначен за източна Европа с по- ниско качество попада в Германия и какъв скандал ще настане. Друг е въпросът с ментетата.

Тук с пълна сила важи поговорката- "Чуждата кокошка- патка!"
                        Lexus IS200

Comment

Благодаря тиОт доста време я имам и даже не искам да си спомням какво е било без нея
                          Разбира се,че ми пести време!Да не говорим,че чашите и приборите излизат толкова гланцирани,че посмъртно така не мога да ги докарам без машина
                          За качеството на продуктите няма да споря,поради простата причина,че не мога да докажа твърденията си с документиМоже да съм попадала само на ментета(въпреки че пазарувам от големите вериги),не знам Преценила съм от къде какво да купувам(а някои от марките,които харесвам ги няма по другите места ) и едва ли ще си променя мнението
                          п.п.
                          Съгласна съм ,че качеството би трябвало да е еднакво навсякъде ,но защо ли не вярвам ?При нас няма контрол на качеството на нищо (храни,лекарства,горива...)!
                          п.п.
                          А и друго,една паста за зъби (примерно) при нас е 5 лева,в Германия 5 euro .Ако качеството на суровините е същото,как успяват да направят такава цена за България(според теб разбира се ?
                          “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                          ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Не мога да разбера защо някои хора, дето хал хабер си нямат за какво става въпрос, се чувстват длъжни да дават мнение.
                            Last edited by old alfist; d.m.y г., 19:19.
                            sigpic

Comment

Ибрееееее,човека още на 23/01/2012 писа,че си е взел миялна,а вие още пишете,па идете да ми редите посудите........
                              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Ама няма ядове Нека всеки да си пише, пък и може още много полезни мнения да се споделят, за други търсещи и интересуващи

За всичкото това време мога да кажа, че това е най-добрата ми покупка. Иии добре че е 12ка...малейй колко тенджери и загорели тавиии миееее Спукваме я от работа със съквартирантите. Определено пести.

Бях с Fininsh Quantum - миеше добре. После купих 40бр. Finish All in 1(един колега ми ги препоръча като цена-качество), струва ми се че мие по-зле. Бих го сравнил с там кутията таблетки от "Рода" където взех за 7лв. 30 парчета...те се представят учудващо добре...

Гланц не слагам. Прекалено съм мързелив. Бухам таблетката и натискам копчето

Ще пробвам от DM таблетките.

Кажете какви други хубави да пробвам...Така до към 40ст. на таблетка

Вики мерси. Ще разгледам и сайта
                                Last edited by VFTI; d.m.y г., 20:08.
                                Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                                exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                                ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                                ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                                by RUBIG service

Comment

Working...
                                X